If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
по вероятно да е в коляновия...аз като взех мойта правих същото...2-3 пъти я задържах на прекъсвач..и започна да трака..и така основен ремонт и така нататък...
до къде го докара с ремонта колега,как върви при тебе при мене съм на средата то не шлаифах вал,нова биела,основни и биелни лагери,гарнитури и семеринги,даже последно клапани сменям всичките абе е...о си е мамата
Днес пристигнаха ангренажните пети. сложих ги . и какво да видя те прескочила няколко зъба и на двата вала. оправих ги аз. клопането намаля но неизчезна. сега ще отварям главата да видя какво става там .
Имам алфа 156 2.0 тс , до скоо всичко беше ок но започна да чука нещо след 2000 оборота от към ангренажа.Реших че някои клапан! Смених маслото ако е с маслени повдигачи дано да се оправи но не. Четох из форума и прецених че е от Вариатора . Но миналия ден се наложи да карам колата до 7000 оборота на 2 после на 3 след това вкарах 4 и олабих двигателя после 5-та и след 2 минути чукането стана вече клопане пак от към ангренажа,ту намалява ту става по-силно но като цяло си клопа та чак страх да те хване. Какво може да е станало с двигателя ? ПОМОГНЕТЕ !!!!
Comment